Wat uw uitdaging ook is, Boels heeft het beste materieel, de service én ervaring om uw project te laten slagen. Wij zijn één van de grootste specialisten in het verhuren van bouwmateriaal, gereedschappen en machines in Europa. Hands-on, een snelle 24/7 service en bereidheid om nét die extra stap te zetten, dat kenmerkt de Boels mentaliteit.

Bij Boels staat de klant écht centraal. Wij begrijpen onze klanten en geven ze professioneel advies over welke oplossingen, machines en materialen het meest geschikt zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring, flexibele service, betrouwbaarheid en goed onderhouden en gecertificeerd materieel maken we van iedere uitdaging een succesvol project.

In ons assortiment van ruim 840.000 verhuuritems vindt u de juiste verhuurapparatuur voor uiteenlopende toepassingen, omgevingen, industrieën en sectoren. Bij ons heeft u toegang tot een one stop-shop met alles wat je nodig hebt. Van compleet materieelbeheer en bouwmaterialen voor grote bouwbedrijven tot machineverhuur aan zelfstandige aannemers en gereedschap verhuur aan particulieren. En van specialistisch materieel voor de industrie, infra en evenementen tot milieuvriendelijke ECO-label machines die u helpen voldoen aan regelgeving en aanbestedingen. Boels keeps you going.

Keer terug