De kracht van Loxam ligt in het benutten van een sterke lokale aanwezigheid (>1000 agentschappen), zodat we dicht bij onze klanten opereren vanuit onze drie gespecialiseerde divisies:

Loxam Access is erop gericht om professionals veilig op hoogte te laten werken. Wij bieden een uitgebreid assortiment materieel, waaronder hoogwerkers, schaarliften en telescoophoogwerkers, ontworpen voor efficiëntie en veiligheid. Deze divisie is gespecialiseerd in het mogelijk maken van alle taken ’op hoogte’.

Loxam Rental beantwoordt aan al uw behoeften op het gebied van bouw- en industriematerieel. We richten ons op bouwers, aannemers en professionals uit verschillende vakgebieden en garanderen een uitgebreid productaanbod voor ieders noden.

Loxam Module creëert flexibele ruimteoplossingen. Of de vraag nu is naar tijdelijke evenementstructuren, modulaire bouwconstructies of op maat gemaakte ruimteoplossingen, Loxam Module weet de visie van de klant steeds om te zetten in een tastbare oplossing.

Dienstverlening staat centraal in onze missie. Onze eigen medewerkers en onze klanten nemen een prioritaire plaats in al wat wij doen en ondernemen. Vanuit ons uitgebreid netwerk van lokale vestigingen (18), strategisch geplaatst in de buurt van onze klanten in België en Luxemburg, bieden wij onze diensten aan. Deze vestigingen zijn meer dan alleen fysieke locaties; het zijn servicecentra bemand door experts, met voeling voor de lokale markt, die klaarstaan om snel toegang te bieden tot advies, materieel en specifieke oplossingen.

Keer terug