Al sinds jaar en dag zijn we gespecialiseerd in de verkoop van bouwmachines. Onze naam is overigens een referentie in de sectoren van de bouw en industrie, voornamelijk in Wallonië. Onze bijna 50 jaar ervaring verleent ons de status van senior in het vak. Dit vakmanschap zetten we al enkele jaren in ten dienste van de verhuur van machines.

Vandaag bieden we u een uitgebreid assortiment producten aan, zodat u uw projecten met gemoedsrust kunt aanpakken. Of het nu gaat om grondverzetmachines, sloopmaterieel, heftrucks, enz., we hebben alles wat u zoekt. Onze direct beschikbare verhuurvloot omvat meer dan 1000 machines. Onze sterke partnerschappen met merken als Bobcat, Hamm, Thwaites, Develon, Epiroc, Tracto, en Atlas Copco stellen ons in staat om u de beste machines aan te bieden.

Bij Semat huurt u niet alleen een machine, maar een ervaring, een expertise. Op onze website, in de Semat Rent-activiteit, vindt u meer informatie over ons assortiment, de prijzen en technische specificaties. Onze diverse vestigingen in heel België stellen ons in staat om u gemakkelijk en snel te leveren of in te grijpen bij reparaties, ongeacht waar uw project zich bevindt.

Onze klantenservice is rechtstreeks bereikbaar voor meer informatie.

Keer terug