Vanuit 1 van onze 6 vestigingen zijn we altijd dichtbij om je verder te helpen!

We bieden oplossingen en helpen de juiste keuze te maken in onze gespecialiseerde activiteiten:

Verkoop nieuwe en tweedehandsmachines: heftrucks, hoogwerkers, verreikers, schaarliften, laadbruggen, reachtrucks stapelaars, transpalletten …

Je kan rekenen op ons ervaren verkoopteam om te helpen bij het kiezen van de juiste machine voor jouw toepassing. We kunnen de machine aanpassen volgens de specifieke noden en eveneens diverse onderhoudsformules aanbieden. 

Verhuur machines:

Voor tijdelijke projecten is huren – zonder enige twijfel – de meest kostenefficiënte oplossing. Je beschikt over een volledig gamma machines die perfect aan je behoeften zijn aangepast. Huren bespaart je niet alleen de extra investeringskosten, maar ook de kosten voor herstelling en onderhoud.

Huur bij ons een heftruck, hoogwerker, verreiker, schaarlift, zijlader, minigraafkraan, dumper of wals … voor een periode vanaf 1 dag tot 5 jaar.


TVH Academy
:

TVH Academy, het opleidingscentrum met een VCA erkend examencentrum, biedt niet alleen veiligheids-, maar ook bestuurderstrainingen voor alle machines in het assortiment. Kies uit ons standaardaanbod of opteer voor een opleiding op maat. Onze trainers verzorgen de opleiding in onze trainingscentra in Waregem, Londerzeel, Heusden-Zolder of Nijvel. Op uw vraag komen wij op de locatie van uw keuze.

Onderhoud en herstellingen:

onze workshop is volledig uitgerust om machines perfect te herstellen en de 65 fieldservice techniekers zorgen voor herstellingen ter plaatse of voor periodiek onderhoud.

Keer terug