Vertimac BV is een B2B-bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van gebruikte hoogwerkers en bijbehorende reserveonderdelen. Met een assortiment aan prominente merken, waaronder Genie, Haulotte, JLG, Hinowa, Magni, Snorkel en Bravi, bieden wij een gepersonaliseerde oplossing aan elke klant.

Vertimac Machines

Met meer dan 35 jaar ervaring in de sector bieden we bedrijven over de hele wereld “access to access“. We begeleiden de klant tijdens het zoeken naar de geschikte oplossing door toegang te bieden tot gedetailleerde informatie over hoogwerkers en hun onderdelen. Ook na de verkoop nemen we de verantwoordelijkheid voor elk artikel dankzij onze uitstekende aftersales service.

Vertimac Parts

In 2013 verruimden we onze activiteiten met een uitgebreid aanbod aan onderdelen voor hoogwerkers. Ons magazijn telt vandaag ruim 750.000 onderdelen, met meer dan 7500 unieke stukken. Klanten wereldwijd genieten van een vlotte, gepersonaliseerde service.

Altitop

Enkele jaren later betraden we ook de verhuurbranche met een nieuwe business unit: Altitop.

Uw voordeel

Ons innovatieve bedrijfsmodel met gestroomlijnde synergie tussen de verschillende business units biedt onze klanten een naadloze doorstroming van kwalitatief materieel:

  • Nieuwe hoogwerkers worden gekocht en verhuurd door Altitop, zodat eindgebruikers altijd toegang hebben tot de nieuwste machines.
  • In geval van een storing levert Vertimac de benodigde onderdelen zelf, zodat de stilstandtijd tot een minimum wordt beperkt.
  • Onze Altitop-verhuurvloot wordt regelmatig verjongd. Dit biedt klanten de mogelijkheid om jonge machines uit onze vloot aan te kopen via Vertimac.
Keer terug