“Het dagelijks beheer en onderhoud van een wagen- of machinepark is voor bedrijfsleiders en fleet managers een complexe en arbeidsintensieve uitdaging. Met meer dan 20 jaar ervaring en een indrukwekkend parcours biedt marktleider AllConnects innovatieve oplossingen om lokalisatie, tracking en beveiliging nóg efficiënter in te zetten. De ondertussen meer dan 70.000 geconnecteerde bedrijfsassets die AllConnects monitort, bewijzen hun expertise en waardering binnen de zakelijke wereld.

Wil je tijd winnen, kosten besparen en je efficiëntie verhogen door handmatige taken te automatiseren? Wij bieden geavanceerde track & trace hardware die je voertuigen en kostbare bedrijfsassets in realtime monitort, direct toegankelijk via een beheersapplicatie op je pc, tablet of smartphone.

Bij AllConnects gaat het niet alleen om de technologie; het gaat om het transformeren en optimaliseren van je logistiek. Met de verzamelde data kun je het rendement van je activa maximaliseren en je bedrijfsprocessen op basis van objectieve feiten verbeteren. Onze ‘above and beyond’ serviceaanpak garandeert niet alleen dat je beschikt over de meest geavanceerde en betrouwbare systemen, maar ook dat je steeds wordt ondersteund door een team van experts dat zich elke dag inzet voor jouw succes. AllConnects is daarom de logische keuze voor bedrijven die voorop willen blijven in de optimalisatie van hun fleet en machine management. Met ons als je partner verzeker je je van een slimmere, veiligere en efficiëntere operatie die klaar is voor de uitdagingen van morgen.”

Keer terug