LGMG Europe, ingehuldigd in 2018 als een filiaal van Lingong Group, is gespecialiseerd in hoogwerkers en verreikers en laat daarmee een snelle groei zien in de Europese sector voor bouwmaterieel. Deze uitbreiding benadrukt LGMG’s toewijding aan het lokaliseren van hun wereldwijde expertise met lokale voorraad, personeel en diensten.

LGMG Europe is verhuisd naar een locatie die 10 keer groter is dan de oorspronkelijke locatie, wat aantoont dat ze aan de toenemende vraag kunnen voldoen met grotere voorraden. Deze uitbreiding onderstreept hun engagement voor een efficiƫnt beheer van de toeleveringsketen en een uitzonderlijke klantenservice. Het bedrijf houdt zich aan strenge Europese veiligheids- en prestatienormen en richt zich op duurzame, milieuvriendelijke productiepraktijken.

Het gevarieerde team van LGMG Europe bestaat uit +38 medewerkers van +12 verschillende nationaliteiten en beschikt over een ultramodern opleidingscentrum. Met een portfolio van meer dan 50 modellen, waaronder uitrustingen tot 30 m werkhoogte, en meer dan 1.000 machines beschikbaar voor verkoop, zijn ze goed uitgerust om aan de verschillende behoeften van de klanten te voldoen.

De strategie van LGMG Europe is gericht op het uitbreiden van het marktaandeel, het verbreden van het productassortiment en het investeren in groene, innovatieve oplossingen. Hun doel is om zich te vestigen als een top 3 MEWP merk in Europa, dat veilige en betrouwbare oplossingen biedt voor werken op hoogte.

Onder het motto “Betrouwbaarheid in Actie” staat LGMG Europe voor kwaliteitsproducten, toegewijd personeel en superieure klantenservice. Het bedrijf stimuleert samenwerking met lokale verkoopmanagers voor speciale voorwaarden op geselecteerde modellen en hecht veel waarde aan feedback van klanten om hun machines en diensten voortdurend te verbeteren.

Keer terug