Magni Telescopic Handlers werd in 2013 opgericht in Castelfranco Emilia door Riccardo Magni en heeft zich snel ontwikkeld tot een vooraanstaande speler in de sector. De sleutels voor het snelle succes van Magni Telescopic Handlers zijn:

  • Enorme voorkennis van de markt
  • Capaciteit om vooruit te lopen op de veranderingen
  • Onmiskenbare Italiaanse vaardigheden verankerd in het MAGNI-DNA

Met de start van de productie van Magni’s verreikers begon ook de ontwikkeling van het grootste assortiment roterende verreikers op de markt, bestaande uit 16 modellen. Daarnaast is er ook een range van 11 vaste verreikers en 8 vaste, heavy-duty modellen.
Als bewijs van hun vakmanschap heeft Magni de afgelopen twee jaar niet alleen de twee hoogste roterende verreikermodellen ter wereld gebouwd (46 en 51m!!), maar ook het model met het hoogste laadvermogen (50 ton!!). Ondertussen is het gamma aangevuld met hoogwerkers tot 44m, schaarliften tussen 5m en 32m en een aantal masthoogwerkers.

Deze brede range is het resultaat van jarenlange ervaring en onderzoek op het gebied van telescoop verreikers. De MAGNI machines zijn gebouwd om zich aan te passen aan elke werkplek, vooruitstrevend gebruiksgemak en werken in maximale veiligheid. Dit alles gecombineerd met de beste hefprestaties onder alle omstandigheden en voorwaarden.

De hypermoderne fabriek met hoofdkantoor situeert zich in Castelfranco Emilia op een terrein van 20 hectare, waarvan 36.000m² is bebouwd. Om de kwaliteit te waarborgen worden alle stappen van de productie in-house gedaan, van lassen tot lakken en montage. Om onze klanten een optimale technische en commerciële ondersteuning te bieden is er ondertussen een wereldwijd netwerk opgebouwd met rechtstreekse importeurs en meer dan 300 dealers.

Keer terug